020 - 6980626

Uw auto uitdeuken in de buurt van Amsterdam?

Laat uw auto uitdeuken bij Autoschade Herstel Veba. Wij behandelen elk soort deuk, bult, of hagelsteenput en u vindt ons dichtbij Amsterdam en Amstelveen. Uw auto professioneel laten uitdeuken? Als FOCWA EUROgarant bedrijf werken wij voor alle verzekeringsmaatschappijen en met alle merken. De herstelwerkzaamheden zoals uitdeuken met of zonder spuiten, vinden plaats onder de voorwaarden van het FOCWA EUROgarantfonds. Heeft u autoschade en woont of bevindt u zich in de buurt van Amsterdam of Amstelveen en u wilt snelle betrouwbare service, zoals uitdeuken van uw auto? Dat kan! Wij gebruiken de nieuwste voordelige technieken om autoschade te verhelpen, zoals uitdeuken zonder spuiten waarbij de kosten tot wel 70% gedrukt kunnen worden! Uw deuk of bult komt voor deze techniek in aanmerking mits er geen lak is weggesprongen. Is dat wel het geval dan laat u uw auto uitdeuken en overspuiten. Zoek dus niet verder in de buurt van Amsterdam of Amstelveen! Bij ons kunt u uw auto vakkundig en betrouwbaar laten uitdeuken.

Uitdeuken van uw auto, wat nu?

Kleine deuken zijn makkelijker te bewerken dan deuken in scherpe vouwen of dubbele beplatingen. Is er geen lak weggesprongen, dan deuken wij uit zonder spuiten. Diepe deuken of ernstiger schade aan de lak waarbij de grondlaag zichtbaar is, vragen om overspuiten of intippen. Dus woont u in Amsterdam, Amstelveen en omgeving, laat uw auto dan bij ons uitdeuken.

  • Wij deuken uw auto uit in de omgeving van Amsterdam en Amstelveen (bijvoorbeeld uitdeuken zonder spuiten bij minder diepe deuken of bulten waar geen lak bij is weggesprongen)
  • Voordelig, betrouwbaar en snel uitdeuken van uw auto
  • Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen en alle merken

Auto uitdeuken in Amsterdam of Amstelveen? Bel voor meer informatie!

Als u uw auto wilt laten uitdeuken in de buurt van Amsterdam of Amstelveen, bel dan 020-6980626 Autoschade Herstel VEBA aan de industrieweg in Duivendrecht. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen!

  • VEBA autoschade
  • De techniek
  • Uw vragen
Contact opnemen