020 - 6980626

U zoekt een autospuiter in de buurt van Amsterdam?

U heeft ons gevonden! Autoschade Herstel Veba verzorgt schadeherstel bij alle soorten autoschade, zoals overspuiten en uitdeuken zonder spuiten. Heeft u lakschade en zoekt u een autospuiter in de buurt van Amsterdam en Duivendrecht? Wij zijn een betrouwbare en professionele autospuiter. U vindt ons in Duivendrecht, dichtbij Amsterdam. Als FOCWA EUROgarant werken wij voor alle verzekeringsmaatschappijen. De herstelwerkzaamheden vinden plaats onder de voorwaarden van het FOCWA EUROgarantfonds. Bent u in Amsterdam of Duivendrecht en heeft u een goede autospuiter nodig, voor overspuiten of intippen? Dan u kunt u bij ons terecht. Wij gebruiken de nieuwste voordelige technieken, zoals uitdeuken zonder spuiten. Het voordeel hiervan is dat er een kostenbesparing tot wel 70% optreedt! Elke hagelsteenput, kleine deuk of bult komt hiervoor in aanmerking, mits er geen lak is weggesprongen. Zoekt u een professionele autospuiter in Duivendrecht en Amsterdam, zoek dan niet verder!

U heeft lakschade en zoekt een autospuiter

Kleine deuken zijn makkelijker te bewerken dan deuken in scherpe vouwen of dubbele beplatingen. Is er geen lak weggesprongen, dan deuken wij uit zonder spuiten. Diepe deuken of ernstiger schade aan de lak waarbij de grondlaag zichtbaar is, vragen om overspuiten of intippen. Dus woont u in Amsterdam of Duivendrecht en omgeving, laat uw lakschade dan bij ons herstellen.

  • Wij verzorgen al uw lak- en schadeherstel in Amsterdam, Duivendrecht en omgeving (ook uitdeuken zonder spuiten bij minder diepe deuken of bulten)
  • Voordelig, betrouwbaar en snel overspuiten van uw lak
  • Dé autospuiter in Amsterdam, Duivendrecht en omgeving
  • Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen

Lakschade? Autospuiter? Bel ons meteen voor meer informatie!

Heeft u ernstige of lichte schade aan de lak van uw auto, neem dan contact op of bel direct 020-6980626 en laat de lak overspuiten door autospuiter Autoschade Herstel VEBA aan de industrieweg in Duivendrecht.

  • VEBA autoschade
  • De techniek
  • Uw vragen
Contact opnemen