020 - 6980626

Autoschade Amsterdam

Autoschade wordt betrouwbaar hersteld door ons schadeherstelbedrijf in Amsterdam. Bij Autoschade Herstel VEBA Amsterdam is uw auto in goede handen; u kunt alle soorten autoschade van alle automerken vakkundig door ons laten repareren.

Wij zijn aangesloten bij FOCWA EUROgarant en kunnen hierdoor schadevergoedingen regelen bij alle verzekeringsmaatschappijen. Al onze herstelwerkzaamheden vinden plaats onder de voorwaarden van het FOCWA EUROgarantfonds. De voordelen van Autoschade Herstel VEBA Amsterdam:

✔ Veilig en vakkundig schadeherstel in Amsterdam
✔ Beste autoschadeherstel van Amsterdam door onze A-statuskwalificatie door Schadegarant
✔ Verzekering snel geregeld doordat wij zijn aangesloten bij FOCWA EUROgarant
✔ 7 jaar garantie
✔ Snel een afspraak maken
✔ Wij repareren elk merk en elk type auto
✔ Goedkoop: kostenbesparing tot 70%

Heeft u autoschade opgelopen in de omgeving van Amsterdam? Neem dan contact op via info@autoschade-veba.nl , of via 020 698 0626.

Bel ons: 020 698 0626

Met alle type autoschade in de regio Amsterdam kunt u bij ons terecht. Wij gebruiken de nieuwste en voordeligste technieken zoals uitdeuken zonder spuiten , waardoor u tot wel 70% op de kosten kunt besparen. Elke hagelsteenput, kleine deuk of bult komt hiervoor in aanmerking, mits er geen lak is weggesprongen. Autoschade Herstel VEBA is hét bedrijf voor autoschadeherstel in de buurt van Amsterdam of Duivendrecht.

Autoschadeherstel in Amsterdam

Kleine deuken zijn makkelijker te bewerken dan deuken in scherpe vouwen of dubbele beplatingen. Wij gebruiken de nieuwste technieken bij schadeherstel van deuken, deukjes, bulten en hagelsteenputten.

Uitdeuken zonder spuiten

Voor het uitdeuken van uw auto in Amsterdam hebben wij speciaal gereedschap in huis. De deuk wordt hiermee eruit gemasseerd en niet warm gemaakt. Uitdeuken zonder spuiten is vriendelijk voor het milieu, omdat er geen chemische producten worden gebruikt. Ook maakt dit het schadeherstel een stuk goedkoper. Deze manier van uitdeuken kan toegepast worden bij deuken kleiner dan 25 millimeter. Spuitmateriaal wordt bij ons pas noodzakelijk als de lak te veel beschadigd is of als de grondlaag in een diepe deuk zichtbaar is. In de onderstaande video ziet u hoe onze specialisten uw autoschade herstellen.

Routebeschrijving

Autoschade Herstel VEBA ligt naast de A10 en is hierdoor goed bereikbaar. Ons schadeherstelbedrijf is gelegen in de buurt van verschillende Amsterdamse wijken en districten zoals Zeeburg, Watergraafsmeer, Zuideramstel en Oud-Zuid. Hieronder vindt u een routebeschrijving vanaf verschillende richtingen.

Routebeschrijving vanuit Amsterdam-Zuidoost

Vanuit Amsterdam-Zuidoost bereikt u ons het snelste door gebruik te maken van de verbindingsweg s112, van Amsterdam-Zuidoost naar het centrum van Amsterdam. Rij in Noordwestelijke richting en neem op de s112 (Gooiseweg) afslag Duivendrecht richting Duivendrecht / Diemen-Zuid. Op de Diemerdreef neemt u de afslag richting de Randweg en Rozenburglaan. Op de Industrieweg vindt u ons aan uw linkerhand.

Routebeschrijving vanuit Amsterdam-Oost (Zeeburg en Watergraafsmeer)

Vanuit station Amsterdam Science Park vertrekt u in zuidwestelijke richting. Volg de Kruislaan, langs de Jaap Eden IJsbaan, richting Archimedesplantsoen. Volg de weg naar de Rozenburglaan. Net nadat u onder de A10 doorrijdt, slaat u linksaf de Industrieweg op. U vindt ons aan uw linkerhand, naast tankstation Tinq Duivendrecht.

Routebeschrijving vanuit Amsterdam-Zuid (Oud-Zuid en Zuideramstel)

Vanuit station Amsterdam-Zuid volgt u de Boelelaan. Ga de A10 op richting Utrecht / Amersfoort. Neem vervolgens afrit 12 richting Amsterdam-Centrum / Duivendrecht / Diemen-Zuid / Amsterdam-Zuidoost. Sla rechtsaf de Gooiseweg op. Neem vervolgens de eerste afslag richting Diemen-Zuid. Ga rechtdoor de Diemerdreef over en vervolgens rechtsaf de Rozenburglaan op. Rijd met de bocht mee en sla dan rechtsaf de Industrieweg op. U vindt ons aan uw linkerhand, naast tankstation Tinq Duivendrecht. Komt u vanuit een andere plek? Gebruik dan onze routeplanner .

Snel, vakkundig en betrouwbaar schadeherstel in Amsterdam?

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@autoschade-veba.nl of via het telefoonnummer 020 698 0626. Voor autoschade in Amsterdam is Autoschade Herstel VEBA Amsterdam tevens te bereiken via het onderstaande formulier.

  • VEBA autoschade
  • De techniek
  • Uw vragen
Contact opnemen