020 - 6980626

Autoschade Amsterdam

Bij Autoschade Herstel VEBA Amsterdam wordt schade aan uw auto snel, betrouwbaar en vakkundig hersteld. Uw auto is bij ons in goede handen; wij repareren alle soorten autoschade van ieder type auto of merk. Door het gebruiken van technieken als uitdeuken zonder spuiten is het mogelijk om bij ons tot wel 70% op de schadekosten te besparen. Maak snel een afspraak, ontvang 7 jaar garantie en geniet ook van onderstaande voordelen:

✔ Veilig en vakkundig herstel van autoschade in Amsterdam
✔ Beste autoschade herstel van Amsterdam door onze A-statuskwalificatie door Schadegarant
✔ Aangesloten bij FOCWA Eurogarant: uw verzekering snel geregeld bij alle verzekeringsmaatschappijen
✔ 7 jaar garantie
✔ Snel een afspraak maken
✔ Wij repareren elk merk en elk type auto
✔ Goedkoop: kostenbesparing tot 70%

Heeft u autoschade in Amsterdam of omgeving opgelopen? Neem dan contact op via info@autoschade-veba.nl of via 020 698 0626 .

Bel ons: 020 698 0626 Neem contact op

Autoschade herstel in Amsterdam

Met alle soorten autoschade in Amsterdam en omstreken kunt u bij ons terecht. Wij gebruiken de nieuwste en voordeligste technieken zoals uitdeuken zonder spuiten , waardoor u tot wel 70% op de kosten kunt besparen. Elke hagelsteenput, kleine deuk of bult komt hiervoor in aanmerking, mits er geen lak is weggesprongen. Autoschade Herstel VEBA is hét bedrijf voor autoschade herstel in Amsterdam, Duivendrecht en omgeving.

Uitdeuken zonder spuiten

Voor het uitdeuken van uw auto hebben wij speciaal gereedschap in huis. De deuk wordt er met deze techniek uit gemasseerd en niet warm gemaakt. Uitdeuken zonder spuiten is vriendelijk voor het milieu, omdat er geen chemische producten worden gebruikt. Ook maakt dit het schadeherstel van uw auto een stuk goedkoper. Deze manier van uitdeuken kan toegepast worden bij deuken die kleiner zijn dan 25 millimeter. Spuitmateriaal wordt bij ons pas noodzakelijk als de lak te veel beschadigd is of als de grondlaag in een diepe deuk zichtbaar is. In onderstaande video ziet u hoe onze specialisten uw autoschade herstellen.

 

 

Ons autoschade herstel bedrijf

 

Autoschade Herstel VEBA
Industrieweg 23
1115 AD Duivendrecht
Telefoon: 020-6980626
E-mailadres: info@autoschade-veba.nl

 

 

 

 

“Een tijdje geleden zat ik met autoschade in Amsterdam. Na een tip van familie kwam ik terecht bij dit bedrijf. Doordat er nieuwe technieken werden gebruikt bij het herstellen van de autoschade, was ik voor de helft goedkoper uit. Ook nog eens vakwerk en een auto die er als nieuw uitziet, helemaal top!”

 

 

 

Autoschadeproces

Het herstellen van autoschade in Amsterdam bestaat uit een aantal stappen. Ons vakkundige personeel begeleidt u professioneel vanaf de schademelding tot aan de aflevering van de auto.

Schademelding

Tijdens de schademelding nemen we alle benodigde informatie met u door en wordt er een kopie van uw kentekenbewijs en groene kaart gemaakt. Na het invullen van het schadeformulier melden wij de schade aan uw verzekeringsmaatschappij. Wij maken met u een afspraak voor het uitvoeren van de reparatie. Bij verzekeringsschade krijgt u van ons vervangend vervoer.

Expertise

Onze schademanager bepaalt vanuit zijn expertise de schadeomvang en stemt dit af met de verzekeringsmaatschappij. Er worden digitale foto’s naar de verzekeringsmaatschappij verzonden en alle gegevens met betrekking tot het voertuig, de beschadigde onderdelen en de te verrichten werkzaamheden worden vastgelegd in een schaderapport. Op basis hiervan volgt het exacte schadebedrag.

Auto demontage

De kapotte en beschadigde onderdelen worden gedemonteerd , gescheiden en opgeslagen in een speciale ruimte en daarna milieuverantwoord afgevoerd. We vervangen ze uitsluitend door originele of groene originele onderdelen.

Plaatwerkerij

Tijdens de plaatwerkerij wordt de carrosserie uitgedeukt, gedeeltelijk vervangen of gericht. Ons personeel werkt met uiterst geavanceerde las- en puntlasapparatuur. Daarnaast beschikken we ook over moderne meet- en richtapparatuur, inclusief speciale fabrieksdata en meetgegevens.

Voorbewerking

Met de voorbewerking worden alle herstelde en nieuwe delen strak gemaakt en voorzien van een roestwerende grondlaag.

Spuiterij

In een hypermoderne en geheel stofvrije spuitcabine worden uw auto en de losse carrosseriedelen gespoten in de originele kleur. Door een ideale droogtemperatuur, onze verfmix computer en constante ondersteuning van de lakfabrikant spuiten we uw auto geheel in de originele kleur. Autoschade Herstel VEBA is een gespecialiseerde  autospuiterij  in Amsterdam.

Montage

Na het plaatwerk en spuiten wordt de auto weer gemonteerd. Hierbij gebruiken we uitsluitend originele onderdelen en na de montage controleren we de auto volledig.

Uitlijnen en airco vullen

Wanneer de airco beschadigd is of de condensor verwijderd moest worden voor de reparatie, vullen we de airco bij. Hierna wordt de auto uitgelijnd, zodat de wielstanden weer goed staan.

Wassen

Na de reparatie wassen we uw auto en maken we het interieur schoon met behulp van professionele reinigingsbedrijven.

Aflevering

Na de reparatie is uw auto klaar om opgehaald te worden. Wij nemen hiervoor contact met u op. Bij het afleveren van de leenauto is het belangrijk dat deze met een volle tank wordt teruggebracht. Verder ontvangt u een FOCWA-garantiebewijs en een nieuw schadeformulier.

Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over het schadeproces, dan neemt u contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar 020 698 0626 of te e-mailen naar info@autoschade-veba.nl .

Bel ons: 020 698 0626

Routebeschrijving

Autoschade Herstel VEBA ligt naast de A10 en is hierdoor goed bereikbaar. Ons schadeherstelbedrijf is gelegen in de buurt van verschillende Amsterdamse wijken en districten zoals Zeeburg, Watergraafsmeer, Zuideramstel en Oud-Zuid. Hieronder vindt u een routebeschrijving vanaf verschillende richtingen.

Routebeschrijving vanuit Amsterdam-Zuidoost

Vanuit Amsterdam-Zuidoost bereikt u ons het snelste door gebruik te maken van de verbindingsweg s112, van Amsterdam-Zuidoost naar het centrum van Amsterdam. Rij in noordwestelijke richting en neem op de s112 (Gooiseweg) afslag Duivendrecht richting Duivendrecht/Diemen-Zuid. Op de Diemerdreef neemt u de afslag richting de Randweg en Rozenburglaan. Op de Industrieweg vindt u ons aan uw linkerhand.

 

Routebeschrijving vanuit Amsterdam-Oost (Zeeburg en Watergraafsmeer)

Vanuit station Amsterdam Science Park vertrekt u in zuidwestelijke richting. Volg de Kruislaan, langs de Jaap Eden IJsbaan, richting Archimedesplantsoen. Volg de weg naar de Rozenburglaan. Net nadat u onder de A10 doorrijdt, slaat u linksaf de Industrieweg op. U vindt ons aan uw linkerhand, naast tankstation Tinq Duivendrecht.

Routebeschrijving vanuit Amsterdam-Zuid (Oud-Zuid en Zuideramstel)

Vanuit station Amsterdam-Zuid volgt u de Boelelaan. Ga de A10 op richting Utrecht/Amersfoort. Neem vervolgens afrit 12 richting Amsterdam-Centrum/Duivendrecht/Diemen-Zuid/Amsterdam-Zuidoost. Sla rechtsaf de Gooiseweg op. Neem vervolgens de eerste afslag richting Diemen-Zuid. Ga rechtdoor de Diemerdreef over en vervolgens rechtsaf de Rozenburglaan op. Rijd met de bocht mee en sla dan rechtsaf de Industrieweg op. U vindt ons aan uw linkerhand, naast tankstation Tinq Duivendrecht.

Komt u vanuit een andere plek? Gebruik dan onze routeplanner .

Ons werkgebied

Ons autoschadeherstelbedrijf opereert in de regio Amsterdam. We zijn daarom ook actief in Amstelveen en Weesp .

Snel, vakkundig en betrouwbaar autoschade herstel in Amsterdam?

Voor autoschade in Amsterdam is Autoschade Herstel VEBA Amsterdam te bereiken via  info@autoschade-veba.nl of via telefoonnummer 020 698 0626 . Wij zijn tevens te bereiken via onderstaand formulier. 

  • VEBA autoschade
  • De techniek
  • Uw vragen
Contact opnemen