020 - 6980626

Autoschade Amstelveen

Autoschade in Amstelveen laten repareren door Autoschade Herstel VEBA Amsterdam. Onze specialisten herstellen schade aan uw auto vakkundig, snel en betrouwbaar. Door technieken als uitdeuken zonder spuiten bespaart u bij ons tot wel 70% op de schadekosten. We repareren iedere vorm van autoschade van alle type auto’s en merken. Maak direct een afspraak en profiteer van 7 jaar garantie en de onderstaande voordelen:

✔ Vakkundig en snel schadeherstel in Amstelveen
✔ Beste autoschadeherstel van Amstelveen: A-statuskwalificatie door Schadegarant
✔ Tot 70% besparing op kosten
✔ 7 jaar garantie
✔ Reparatie van elk type auto en merk
✔ Aangesloten bij FOCWA Eurogarant: bij alle verzekeringsmaatschappijen snel uw verzekering geregeld
✔ Direct en snel een afspraak maken

Heeft u autoschade opgelopen in Amstelveen of omstreken? Neem dan contact met ons op via info@autoschade-veba.nl of de onderstaande buttons.

Bel ons: 020 698 0626 Neem contact op

Autoschadeherstel in Amstelveen

Voor alle vormen van autoschade in de omgeving van Amstelveen kunt u bij ons terecht. Bij het herstellen van autoschade gebruiken onze specialisten de voordeligste en nieuwste technieken zoals uitdeuken zonder spuiten . Door deze techniek bespaart u tot wel 70% op de kosten van het schadeherstel. Uitdeuken zonder spuiten is toe te passen op iedere kleine deuk, bult of hagelsteenput, zolang er maar geen lak is weggesprongen. Autoschade Herstel VEBA is hét bedrijf in de omgeving van Amstelveen en Duivendrecht voor het herstellen van schade aan uw auto.

Uitdeuken zonder spuiten

We maken bij de techniek uitdeuken zonder spuiten gebruik van speciaal gereedschap. Bij deze techniek masseren we de deuk eruit, zonder het warm te maken. Uitdeuken zonder spuiten is een zeer milieuvriendelijke manier om autoschade te herstellen, aangezien er geen chemische producten gebruikt worden. Daarnaast is het een veel goedkopere manier om schade aan uw auto te repareren. Uitdeuken zonder spuiten is alleen toepasbaar bij deuken die kleiner zijn dan 25 millimeter. We gebruiken pas spuitmateriaal als de lak te veel beschadigd is of als de grondlaag in een diepe deuk te zien is. In de video hieronder is te zien hoe onze vakmensen autoschade herstellen.

Autoschadeproces

Het herstellen van schade aan een auto bestaat uit een aantal stappen. Bij Autoschade Herstel VEBA bent u verzekerd van professionele begeleiding vanaf het melden van de autoschade tot aan het afleveren van de schadevrije auto.

Schademelding

Bij de schademelding neemt onze medewerker samen met u alle benodigde informatie door. Daarnaast maken we een kopie van uw kentekenbewijs en groene kaart. Nadat u het schadeformulier heeft ingevuld, melden we de schade bij uw verzekeringsmaatschappij. Vervolgens maken we met u een afspraak voor het herstellen van de schade. Bij verzekeringsschade regelen we vervangend vervoer.

Expertise

De schademanager heeft expertise op het gebied van autoschade. Op basis van deze expertise bepaalt de schademanager de schadeomvang en stemt dit vervolgens af met de verzekeringsmaatschappij. Verder worden er digitale foto's verzonden aan de verzekeringsmaatschappij en worden alle gegevens van het voertuig, de beschadigde onderdelen en de te verrichten werkzaamheden vastgelegd in het schaderapport. Op basis hiervan volgt het exacte bedrag van de autoschade.

Auto demontage

De beschadigde onderdelen worden gedemonteerd , gescheiden en opgeslagen in een speciale ruimte en vervolgens op milieuverantwoorde wijze afgevoerd. We vervangen de onderdelen door uitsluitend originele of groene originele onderdelen.

Plaatwerkerij

Bij de plaatwerkerij wordt de carrosserie uitgedeukt, gedeeltelijk vervangen of gericht. We werken hierbij met uiterst geavanceerde las- en puntlaserapparatuur. Verder beschikken we ook over moderne meet- en richtapparatuur, inclusief meetgegevens en speciale fabrieksdata.

Voorbewerking

Op onze moderne voorbewerkafdeling worden alle herstelde en nieuwe delen strak gemaakt. Daarnaast worden ze voorzien van een roestwerende grondlaag. Alle laatste voorbereidingen voor het spuiten worden op deze afdeling uitgevoerd.

Spuiterij

In onze geheel stofvrije en hypermoderne spuitcabine spuiten we uw auto en de losse carrosseriedelen in de originele kleur. Door onze verfmix computer, een ideale droogtemperatuur en constante ondersteuning van de lakfabrikant zijn we in staat om in onze spuiterij uw auto geheel in de originele kleur te spuiten.

Montage

Na het plaat- en spuitwerk monteren we de auto weer. Bij de montage worden uitsluitend de originele onderdelen gebruikt. Na het monteren controleren we uw auto volledig en heeft u vier jaar garantie op onze reparatie.

Uitlijnen en airco vullen

Als de condensor verwijderd moest worden of de airco beschadigd is, dan vullen we als laatste de airco bij. Vervolgens lijnen we de auto uit, zodat de wielstanden weer goed staan.

Wassen

Na het repareren wordt uw auto gewassen en het interieur schoongemaakt. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd met behulp van professionele reinigingsbedrijven.

Aflevering

Na het repareren en wassen kunt u uw auto weer ophalen. We nemen hiervoor contact met u op. Als u een leenauto heeft meegekregen, dan is het van belang om deze weer met een volle tank terug te brengen. Bij een niet volle tank moet een van onze medewerkers tanken, waarbij de kosten en brandstof aan u gefactureerd worden. Verder ontvangt u van ons een FOCWA-garantiebewijs (4 jaar garantie of overname van de originele fabrieksgarantie) en een nieuw schadeformulier.

Betrouwbaar, vakkundig en snel autoschadeherstel?

Heeft u autoschade en wilt u dit laten herstellen? Of heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over autoschadeherstel? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@autoschade-veba.nl of te bellen naar 020 698 0626 . Je kunt ook het onderstaande formulier invullen. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact

  • VEBA autoschade
  • De techniek
  • Uw vragen
Contact opnemen