020 - 6980626

Autoschade Amstelveen

Autoschade in Amstelveen opgelopen en wilt u dit voor een scherpe prijs vakkundig laten herstellen? Dan bent u bij Autoschadeherstel VEBA Amstelveen op het juiste adres. Wij herstellen schade van alle automerken en types. Autoschadeherstel VEBA Amstelveen zorgt ervoor dat al uw schade en deuken worden hersteld, dit tegen een zeer scherpe prijs en ook nog eens op een milieuvriendelijke wijze. Met onze techniek, uitdeuken zonder spuiten, kunnen wij ervoor zorgen dat u op kleinere deuken een hoop geld bespaard. Vaak is er een besparing van wel 70% en er zal geen kleurverschil ontstaan.

Al onze herstelwerkzaamheden vinden plaats onder de voorwaarden van het FOCWA EUROgarantfonds.

De voordelen bij het herstellen van autoschade in Amstelveen door ons:

✔ Veilig en vakkundig schadeherstel
✔ Elk merk, elk type auto
✔ Kwaliteit
✔ 7 jaar garantie
✔ Besparing tot wel 70%
✔ Gemak, goed geregeld, ook met verzekering

Als u autoschade in Amstelveen heeft waarbij de grondlak wel beschadigd is, wordt de schade hersteld bij de Autospuiterij . Uw auto wordt in onze volledig stofvrije cabine gespoten. Voor de kleur van uw auto wordt door een verfmix computer speciaal de juiste kleur aangemaakt. Wij spuiten daardoor altijd de originele kleur op uw auto. Voor het beste resultaat wordt de lak in onze spuitcabine op de juiste temperatuur gedroogd. De lakken die wij gebruiken in onze spuiterij zijn geheel milieuvriendelijk.

Goedkoop en snel herstel van autoschade in Amstelveen

Ons vakkundig personeel zorgt ervoor dat u na de behandeling niets meer van de schade terugziet. Door de door ons gebruikte technieken zal uw auto er na de schadeherstelwerkzaamheden weer gloednieuw uitzien. Woont u in de regio Amstelveen en wilt u uw autoschade herstellen tegen een scherpe prijs? Neem dan contact met ons op. Via onderstaand formulier.

Contactformulier autoschadeherstel VEBA Amstelveen


 

  • VEBA autoschade
  • De techniek
  • Uw vragen
Contact opnemen